Bodykicks coaching

over
bodykicks

Wij verbinden mensen met elkaar, helpen bewustwording verkrijgen in het eigen sportproces, ondersteunen d.m.v. onze dienstverlening en faciliteit in sport en trainingsprogramma's en kunnen u adviseren op gebied van voeding, leefstijl en vitaliteit. Wij bedienen de kleine massa, zodat onze leden geen nummertjes worden maar allen gehoord worden. Met de persoonlijke aandacht zoals in een Personal Training Studio.

Sinds 18 oktober 2011...

...mag ik, Joost Elderink, mezelf de trotse eigenaar noemen van Health & Training Studio 'Body Kicks'.Sindsdien heeft mijn bedrijf 2 uitbereidingen gekend.

In 2014 werd de groepstrainingsruimte gebouwd en in 2016 het krachthonk. Eind 2016 werd het eerste personeelslid op parttime contract aangenomen in de eenmanszaak. In 2018 en 2019 zamelden we maar liefst €3.624,- in stichting Spieren voor Spieren (kinderen met een spierziekte). Alles met eigen achterban!

En in 2019 behaalden we voor het eerst een échte Award, namelijk: De beste sportstudio van de Provincie Overijssel, vanuit de Dutch Fitnes Awards. In 2020 wonnen we voor de 2e keer de award voor de beste van de gemeente!

onze manier

Samen weet je meer dan alleen. Samen kun je meer dan alleen. Daarom werken we samen met andere sportprofessionals. Wij vinden onze eigen leden erg belangrijk, hun mening telt en wordt gehoord. O.a. door samenwerkingen met anderen en het 'blijven leren' kunnen wij onze leden beter bedienen. We zijn een erkend stage/leerbedrijf en we zijn aangesloten bij de BGN waardoor onze voedingsschema’s declareerbaar zijn bij de zorgverzekeraar. Kwalitatief en ondersteunend Sport & Bewegen i.c.m. een persoonlijke benadering staan bij ons centraal.
Communicatie is belangrijk. Overal en altijd. Ook bij Body Kicks. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met al onze leden wat betreft communicatie. Er wordt tijd en aandacht aan teambuilding besteed. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse Bruins Volleybaltoernooi, jaarlijkse stap -of dineravondjes of naar wedstrijden van onze wedstrijdsporters toe!

Missie en visie

Missie: “We willen onze leden, jong en oud, bewust maken van hun eigen leefstijl.” Daarin vinden wij Sport & Bewegen thuis horen. Ook voeding en een gedoseerde arbeid/rust afstemming. Visie: “Iedereen kan ongeacht niveau, leeftijd of geslacht een eigen en aangename leefstijl aanmeten waarin sport en bewegen een plek krijgt.”

Sfeer bij body kicks

Men kent elkaar en weet wat men aan elkaar heeft. Iedereen wordt in eigen waarde gelaten en zoals eerder al verteld, bij ons ben je geen ‘nummertje’ zoals je wel vaker bij grote sportscholen zult zien.

De trainers

Joost Juan Carlos elderink
Eigenaar

Allround inzetbaar, gewichtsconsulent, privé trainer, stagebegeleider

Jeffrey Klop
Fitness -en groepstrainingen

Allrounder en gastheer

https://welkombijskillz.nl/
Bo Rutgers
INSTRUCTRICE, TRAINSTER/COACH IN DE FITNESS

Allround inzetbaar en gastvrouw

Esther Rikken
Groepstrainingen

Groepsinstructrice voor live gegeven lessen

Bodykicks Quinten
QUINTEN WENSINK
INSTRUCTEUR, TRAINER & STRENGTH COACH

Krachttraining

Bodykicks Thijmen
THIJMEN RAKERS
INSTRUCTEUR/TRAINER IN DE FITNESS

Bewegingsagoog

Ties SMits
Allround inzetbaar en gastheer

Groepstrainingen, gastheer bij intakes, checkups en vervolgafspraken