Afvallen

Wil je afvallen? Maar je weet nog niet hoe? Bij Sportstudio Bodykicks helpen we je graag om deze doelstelling te verwezenlijken

Verlies gewicht met behulp van doelgericht trainen en een verantwoord eetpatroon

Bij Sportstudio Bodykicks helpen we je graag om af te vallen. Hier kunnen we jou op verschillende mee helpen:

Voedingschema

Afvallen heeft een hogere kans van slagen d.m.v. een goed en verantwoord voedingsschema. Geen crashdieet of iets extreems, maar vooral zoveel mogelijk 'normale' voedingsmiddelen. Bij ons is er een eigen voedingsschema (van 10 weken tijd) verkrijgbaar die persoonlijk wordt afgestemd. Een leuke bijkomstigheid is dat het schema declareerbaar is via de zorgverzekeraar.

Persoonlijk trainingsschema

Daarnaast heeft afvallen een nóg hogere kans van slagen met daarnaast 1 van onze persoonlijke trainingsschema's (van 10 weken tijd) afgestemd op jouw doel.

12 weken leefstijlprogramma

Begeleiding tijdens deze programma's is vanzelfsprekend, echter is de keuze voor 1 van onze 12 weken leefstijlprogramma's een compleet pakket met extra's en een veel intensievere vorm van begeleiding en persoonlijke aandacht.

Als laatste is onze dienst "Privé Training" de vorm die het meeste persoonlijke aandacht met zich mee brengt. Een uur lang staan wij bij elke afspraak voor je klaar en variëren de thema's van training op techniek naar kracht of uithoudingsvermogen naar voeding en leefstijl.

Vraag een gratis proeftraining aan!

Aanvragen