Werken bij Bodykicks

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de fitness en/of personal training? Draag jij graag bij aan een gezonde leefstijl van jouw sporters? Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van onze succesvolle Health & Training studio? Dan zoeken wij jou!

In de afgelopen 10 jaar hebben we een mooie groei doorgemaakt maar we zijn er nog niet! Wij hebben jouw hulp nodig om bijvoorbeeld bootcamp, revalidatie en bewegingsagogie trajecten, maar ook jeugdfitness op te zetten. Dat is nog niet alles. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van (groeps)trainingen, small group en privé training. Of het begeleiden van stagiaires en het plannen van afspraken met de leden en het afstemmen met ons, jouw collega’s.

Wat je verder kan verwachten:

 • Ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
 • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling
 • Opzetten van acties voor het werven van leden
 • Opzetten van acties voor onze leden
 • Administratieve taken

Wie zoeken wij? Het meest belangrijke vinden wij dat je in teamverband samenwerkt, gevoel hebt voor commercie en graag mensen verder helpt. Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • Ervaring hebt in de fitness, bijvoorbeeld als personal trainer of bewegingsagoog;
 • Affiniteit hebt met het geven van voedingsadvies;
 • Theoretisch onderlegd bent door een sport gerelateerde opleiding (bijvoorbeeld Chivo, NASM, Fitvak, CIOS, Sport en Bewegen etc.);
 • In het bezit bent van een EHBO/BHV diploma of bereid bent deze te halen;
 • Tussen de 16-24 uur beschikbaar bent met uitzicht op meer.
 • Tussen de 32-40 uur beschikbaar bent met uitzicht op meer.

Over Body Kicks Body Kicks is een Health & Training studio gevestigd in Weerselo. Wij staan voor een persoonlijke benadering. Onze missie is: “We willen onze leden, jong en oud, bewust maken van hun eigen leefstijl.” Dit gaat verder dan alleen sporten. Naast een persoonlijk sportschema geven wij advies op het gebied van voeding en maken ruimte om iemand te vragen hoe het met hem/haar gaat. Mentale en fysieke gezondheid zijn beide belangrijk! Je kan ons het beste beschrijven als een ‘sportieve familie’. Er wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor fun. Zo organiseren we regelmatig uitjes voor alle leden en hebben we acties om hen te bedanken. Zij zijn erg belangrijk voor ons want door hen kunnen wij bestaan en onze waarde toevoegen. Ons sportbedrijf is in 2019 uitgeroepen tot Beste Sportschool van Overijssel! En in 2019, 2020 en 2021 bekroond met de award voor beste fitnessclub de gemeente Dinkelland.

Nieuwsgierig? Ben je na het lezen van de vacature nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Of voldoe je niet aan alle eisen maar ben je toch benieuwd? Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een gesprek aan te gaan.

Wil je solliciteren? Stuur ons jouw CV en korte motivatie o.v.v. ‘Sollicitatie’ toe per email: administratie@bodykicks.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op 06-25066449

We horen graag van je!

Vraag een gratis proeftraining aan!

Aanvragen